KEEP US UPDATED

Read the latest news

Urban Connection

Club for Youth Empowerment 018 (KOM 018) from Serbia will implement the project “Urban Connection” within Creative Europe for the...

Juse goes Balkan

Youth Center “Perspektiva” and SAJV are implementing in Albania the project “JUSE Goes Balkan” which aims at sharing best practices...

Be My Voice: Say NO to Discrimination

Youth Center Perspektiva is implementing the project “Be my voice: Say No To Discrimination”,which started in October 2021 and will...

We make Democracy!

Project on youth participation, inclusion and active citizenship May 2021 - December 2022 Description of the project “We Make Democracy!”...

THE GROWTH OF OUR YOUTH

The voice of new generations

Unë Zgjedh; Unë Votoj!

Personalisht mendoj se çdo njeri duhet të votojë sepse gjithsecili ka një mendim ose preference. Ne kemi të drejtën e të zgjedhurit të “zyrtarëve të Shqipërisë”dhe njëkohësisht kur votojmë kemi të drejtën e zërit për atë çka ndodh në vend dhe rreth politikave që na ndikojnë.

Gjuha e Urrejtjes në Shoqëri

Gjuha e urrejtjes është një formë e shprehjes së emocioneve negative. Kjo lloj forme e shprehjes së indinjatës së brendshme, ndikon në shoqërinë tonë. Konjakturat e kësaj ndërtese që krijon kjo shprehje e brendshme janë të errëta dhe dëmprurëse në realitetin ku jetojmë.

Epoka e COVID-19

Epoka e Covid-19 preku të gjithë vendet në botë në intervale kohore të ndryshme, ku pjesa më e madhe e tyre vazhdon ende betejën kundër Covid-19. Kjo ishte pandemia më e madhe globale e shekullit të fundit. Shifrat e larta të infektimeve dhe vdekjeve të përditshme, detyronin qeveritë përkatëse të ndërmerrnin masa kufizuese.

MOTIVATIONAL CONTENT

Our Photos

INVOLVED WITH US

Our Partners